ETKİNLİKLER

2. İçerik

ETKİNLİKLER

Öğrenci Projeleri Sunumları  12. 04. 2017 Tarihinde Küçükçekmece Kaymakamlığı, Büyükçekmece Kaymakamlığı , Avcılar Kaymakamlığı, Büyükçekmece Belediyesi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi SOMER Ekibi ile ortak belirlenen jüri oylaması sonucu aşağıdaki projelerin desteklenmesine karar verildi.  Yer : Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu Toplantı Salonu
04.05. 2017 Genç Fikirler Fuarı İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Konfreans Salonu: Üniversite Öğrencilerinin Sosyal Sorumluk Proje Bilincini Arttırmak amacı ile Küçükçekmece Kaymakamlığı, Büyükçekmece Kaymakamlığı , Avcılar Kaymakamlığı, Büyükçekmece Belediyesi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi SOMER Ekibi ile ortak belirlenen jüri oylaması sonucu aşağıdaki projelerin desteklenmesine karar verilen projelerin tanıtım sunumları gerçekleştirildi.
1

29.11.2017 Özel Çocuklar Eğitim ve Dayanışma Derneği gönüllüsü, Selim Parlak ' Türkiyede Engelli Nufüs ve Eğitim ' alanı Semineri , SOMER Yönetim Kurulu ve Üyeleri ve 50 Öğrenci.
1

20.03.2018  ‘ Sosyal Sorumluluk Merkezi Proje Toplantısı’ İstanbul Gelişim Üniversitesi SOMER Ekibi yeni açılan proje çağrılarını inceleyerek gelecek dönem yürütülecek proje faaliyetleri hakkında çalışma yaptılar. Yer: Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu Toplantı Odası, SOMER Yönetim Kurulu ve üyeleri.