2. Duyurular

Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi (SSUAM) tarafından organize edilen çevrim içi buluşmaların ikincisi "Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Duyarlı Üniversite ve Kadın Dostu Kampüs Nasıl İnşa Edilir?" başlıklı çevrim içi seminerle devam ediyor. Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü'nde çalışmalarını sürdüren Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Aydın'ın moderasyonunda gerçekleşecek bu çevrim içi buluşmanın konuğu Atılım Üniversitesi'nde Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Müdürü olan Dr. Öğr. Üyesi Aslı Şimşek. Seminer, 8 Nisan Perşembe günü saat 11.00'da gerçekleşecek.